Adrian Todoran: ”Traian Basescu este cel cu care ne sfatuim”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adrian todoran pmpPeste 1.000 de persoane au participat la Conferinta Regionala a Partidului Miscarea Populara (PMP), eveniment desfasurat in Timisoara cu scopul de a mobiliza organizatiile din intreaga tara, conform informatiilor oferite de catre conducerea PMP Maramures.

La manifestare a participat si fostul presedinte Traian Basescu care a declarat ca nu mai are aspiratii politice personale, dar ca isi pune la dispozitia celor de la PMP toata experienta politica acumulata de-a lungul anilor.

“Traian Basescu este cel cu care ne sfatuim, nu este un factor care influenteaza deciziile, insa ne ajuta sa luam deciziile corecte. Fostul presedinte a participat si la o sedinta restransa alaturi de presedintii filialelor si Biroul National al PMP”, a declarat Adrian Todoran, presedinte PMP Maramures.

Liderul PMP, Adrian Todoran a mai adaugat faptul ca la nivelul judetului Maramures exista zone foarte bine acoperite, dar si zone unde mai trebuie sa lucreze.

“Suntem singurul partid care aducem in fiecare saptamana noi membri care sa se implice. In momentul de fata PMP este singurul partid in crestere. PSD-ul este in scadere, iar PNL-ul a ajuns la un apogeu anul trecut pe care nu il mai poate depasi. In judet, sunt zone unde doua, trei persoane isi doresc conducerea locala a partidului”, a mai adaugat Adrian Todoran.

In cadrul intalnirii, desfasurata sambata, s-a facut si o analiza a situatiilor din interiorul partidului si a filialelor din intreaga tara.

ZiarMM

foto: Adi Rusu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Cetatea satul de Politicieni

  In sfartit vine o generatie de politicieni mai tineri.Ne am saturat de mamuti politici. Curas tinere politician. Apropo multi o sa il regrete pe basescu.

  Reply
 2. jack

  Asa sa faci fecioras, sa va invete la furat si ciordit matrozu. Vezi sa nu lipsiti la lectia cum socializam cu interlopii, ora de design interior al budoarelor cu madam Udrea si cum sa ne capatuim familiile. Toate pe blogul, contul de facebook si alte zone ale tampeniei virtuale cu unicul, inegalabilul cu fata de ocnas, expresedintele penal al Romaniei tampite, Basel cu frate corcodel.

  Reply
  1. Cetatea satul de Politicieni

   jack.daca astia nu is buni ,cei la 60de ani nu is buni,atunici cine p..a e bun sa conduca tara asta.esti tu mai bun ca toti!!!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *