Adultii si copiii fara adapost, in atentia specialistilor SPAS Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

baia mare oameni spasPersoanele fara adapost sunt condamnate la saracie, iar nevoile lor reprezinta o prioritate pentru SPAS Baia Mare. In acest sens, reprezentantii Serviciului Public Asistenta Sociala continua actiunile stradale incepute cu doi ani in urma. Astfel, adultii si copiii fara adapost sunt ajutati de specialistii institutiei sa treaca cu bine peste inca o saptamana, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Serviciului Public Asistenta Sociala Baia Mare.

“Aceste actiuni se desfasoara saptamanal, iar cei identificati sunt transferati la CSM Azil de Noapte, unde li se ofera asistenta sociala primara, respectiv servicii de igienizare ai deparazitare, schimbarea hainelor, asigurarea a doua mese pe zi, cazare si consiliere in vederea accesarii tuturor formelor de protectie sociala”, mentioneaza reprezentatii SPAS Baia Mare, pe pagina de Facebook a institutiei.

Actiunea are ca scop identificarea, informarea, consilierea ai reintegrarea sociala a persoanelor din categoriile vulnerabile.

ZiarMM

Foto: SPAS Baia Mare (Fcebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Ion

    Pe str. Hortensiei este o cladire parasita unde si fac adapost oamenii strazii. Fac foc, mizerie, mananca, dorm (intre blocuri), fac galagie. Chiar nu se pot lua masuri sa dispara de acolo, pt ca este focar de infectie. Multi vecini sunt deranjati de galagia acestor homles. (scriu in numele vecinilor de pe str Hortensiei (bloc reabilitat, fost camin al AGECOM)

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2