ADVERTORIAL: Agentia de turism Mara International Tour, reduceri intre 35 % si 50% pe litoralul romanesc, pentru Vara 2018

PNL

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele speciale la sejururi Vara 2018, atat in tara cat si in strainatate.

Vom incepe seria ofertelor cu cele de pe litoralul romanesc.

Criticat adesea pentru serviciile proaste, litoralul romanesc are si un mare avantaj: are multe statiuni, toate intr-o continua dezvoltare, astfel ca a reusit, in ultimii ani, sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia, a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare majora. De la bine cunoscuta zona de cluburi si distractii, pana la hoteluri de lux, aici veti gasi toate ingredientele pentru un concediu de vis.

Nici familiile cu copii nu au fost uitate, astfel ca unii hotelieri s-au axat pe dezvoltarea de programe speciale adresate acestui segment.

Nici statiunea Eforie Nord nu a fost uitata., astfel ca in ultimii ani s-a investit major in largirea plajei, dar si in renovarea unor hoteluri pentru a se ridica standardelor “internationale”. A doua statiune ca marime a litoralului romanesc, este renumita pentru tratamentele sale curative, statiunea dispunand de baze de tratament permanente.

Nici celelalte staiuni nu au fost uitate astfel ca hotelurile din Saturn sau Jupiter se adreseaza atat familiilor cu copii, dar si tinerilor, sistemul allinclusive fiind foarte cautat in ultimii ani.

Profitati acum de ofertele early booking: VEZI AICI OFERTA

De asemenea, in cazul in care destinatia dorita nu se afla printre ofertele de mai sus, sau doriti sejururi cu alte mijloace de transport va rugam sa ne contactati la 0262-221038, 0744-380184, 0729-218059 sau sa ne trimiteti un e-mail pe adresele de pe site-ul www.mara-tour.ro (sectiunea „Contact”) si va vom raspunde in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata pentru orice destinatie, oriunde in lume.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1