ADVERTORIAL: Antalya, o destinatie care nu trebuie ratata

PNL

Advertorial – Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele speciale pentru Antalya – avion din Cluj.

Turcia este cea mai populara destinatie de vacante aleasa de turistii din intreaga lume.

Avion direct din Cluj, hoteluri si servicii de calitate, garantia unui concediu reusit.

In Antalya vremea pentru plaja incepe in mai si se intinde pana in octombrie.

De ce sa alegi Antalya si cum alegi statiunea?

Servicii de calitate, zambete non-stop, activitati pentru copii, relaxare pentru adulti, totul pentru un concediu de succes.

Lara: Este, in general, foarte cautata de  familiile cu copii, datorita distantei scurte de la aeroport pana la hotel. Este recomandata si pentru hotelurile de calitate superioara, hoteluri din lantul Royal si Delphin regasindu-se aici.

Belek: statiunea este recunoscuta pentru hotelurile de lux, serviciile de calitate superioara, SPA-urile, dar si numeroasele terenuri de golf.

Side: este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc plaje late cu nisip, intrare lina in mare. Este varianta ideala si pentru cei care sunt interesati de excursiile optionale.

Kemer: Aici regasesti contrastul munte – mare. Plaja este cu pietris sau pietre, insa exista avantajul ca in lunile iulie – august caldura este mai usor de suportat datorita reliefului muntos.

Alanya: este zona cea mai indepartata de aeroportul din Antalya.O zona in continua dezvoltare cu hoteluri noi cautata atat de tineret, cat si de familiile cu copii. Este preferata celor cu un buget mediu, insa si aici gasim hoteluri cu servicii bune.

Preturile pentru aceasta destinatie incep de la 430 euro/ persoana

(toate taxele incluse)

Pentru oferte personalizate iti stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei: Bd Unirii nr 5, Baia Mare, telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184 sau pe email: info@mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1