ADVERTORIAL: Cipru – Insula Afroditei

Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie de vacanta, cu avion direct din Cluj: Cipru – Insula Afroditei.

Cipru este o mica tara insulara in Marea Mediterana, situata intre trei continente, avand Turcia la nord, Siria, Liban si Israel la est si sud-est, Egiptul in sud si Grecia la vest.

Cunoscuta si ca Insula Afroditei sau insula iubirii, Cipru este un colt de lume unic, o destinatie pentru toate varstele si toate gusturile,

Are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume si peste 300 de zile insorite pe an pentru a va bucura din plin de ele. Are, de asemena, o istorie milenara, bucate gustoase, vinuri bune si locuitori calzi si ospitalieri, intotdeauna bucurosi de oaspeti, iar toate acestea se afla la numai 3 ore de zbor de Romania.

Insula este divizata in doua entitati, orasul Nicosia fiind singura capitala divizata din lume, fiecare jumatate fiind considerata capitala unei alte tari (Ciprul de Nord, aflat in administrare turceasca – unde locuiesc cipriotii turci, si Ciprul de Sud – locuita de cipriotii greci). Este singurul loc in care, plimbandu-te pe o strada dintr-o zona comerciala, Ledra, te poti trezi intr-o alta tara.

In partea de nord, nu ratati turul orasului si al spectaculosului port Kyrenia, pitorescul sat Bellapais, orasul Famagusta si Manastrirea Sfantul Andrei, una dintre cele mai vechi manastiri crestine din lume, avand originile in secolul I.

In partea de sud, Ayia Napa, Limassol, Larnacasau Pahossunt statiunile care va pot oferi absolut tot ceea ce va doriti in materie de servicii turistice.

Litoralul cipriot este foarte animat cu terase si localuri si are multe optiuni de distractie.

Daca va aventurati in munti – insula este strabatuta de doua lanturi muntoase, Kyrenia si Troodos – va puteti bucura ochii cu privelisti spectaculoase si surprinzatoare asupra Marii Mediterana. La doar o ora de condus de plajele din Limassol si de capitala Nicosia se afla cel mai inalt varf din Cipru, Olympos, de 1953 de metri inaltime, aflat in muntii Troodos, cu 4 partii unde iarna se poate schia, completand cu succes un taram care ofera, practic, absolut totul.

Va invitam sa explorati aceasta pretioasa si fascinanta bijuterie a Mediteranei!

Vezi aici oferta

Pentru oferte personalizate, va asteptam cu placere la sediul agentiei Mara International Tour din Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic, la numerele 0262.221.038/ 0744.380.184, pe adresa de email info@mara-tour.ro sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1