ADVERTORIAL: Circuit in Dubai si Sharjah – 499 euro/persoana

PNL

Agentia de turism Mara International Tour va propune un circuit interesant la un pret de nerefuzat – Sharjah si Dubai – avion din Cluj – 499 euro/persoana (toate taxele incluse).

Sharjah este al treilea oras ca marime din cele sapte care alcatuiesc Emiratele Arabe Unite.

Sharjah dispune de o serie de atractii uimitoare, care atrag turistii, inclusiv mall-uri uriase si complexe comerciale. Alaturi de acestea, plajele cu nisip fin si apele albastre ale Oceanului Indian fac calatoria catre aceasta locatie una extrem de placuta.

Sharjahul este cunoscut nu doar ca principal centru cultural, dar si ca loc al pastrarii stricte a traditiilor islamice. Simbolul orasului este Koranul deschis, si este singurul emirat in care, legal nu se poate cumpara alcool. Strictetea traditiei domina si in materie de imbracaminte.

Dubai este un loc excelent de vizite pentru plajele sale, restaurantele sofisticate, cumparaturi, hoteluri luxoase si zgarie-nori (incluzand, desigur si Burj Kalifa).

Dubaiul are unele din cele mai frumoase plaje din lume. Acestea sunt late, cu nisip fin si foarte bine intretinute.

In ciuda aparentelor, cultura Dubai-ului este inca adanc inradacinata in Islam si generatii intregi de beduini. Juxtapunerea intre trecutul traditional si prezentul „hi-tech” il face atat de interesant de vizitat.

Trebuie sa vedeti macar o data Dubaiul pentru ca in fiecare moment se transforma si atunci cand crezi ca ai vazut tot, se iveste un nou proiect spectaculos, fiind cel mai dinamic nucleu al tarilor arabe.

Pretul pentru plecarile din 10 si 17 februarie pentru sejur combinat Sharjah si Dubai  este 499 euro/ persoana (toate taxele incluse)

 Cazare Sharjah – Ramada Sharjah 4* – mic dejun

Cazare Dubai – Class Apartment Tecom 4* – mic dejun

Excursie gratuita: Dubaiul Traditional

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1