ADVERTORIAL: Circuit in Israel

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CIRCUIT ISRAEL

5 zile/4 nopti, avion din Cluj-Napoca

perioada: 27 februarie – 03 martie 2018

Pret: 500 euro 475 euro/ persoana

perioada: 20 – 24 martie 2018

Pret: 500 euro 485 euro/ persoana

CLUJ-NAPOCA – TEL AVIV – MUNTELE SION – ZIDUL PLANGERII – BETHLEEM

Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 03:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 05:50 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca – Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) cu aterizare la ora 08:50. Vom face un tur panoramic al orasului Tel Aviv, iar apoi ne indreptam spre Ierusalim si urcam pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest. Vom merge apoi la Bethleem la Biserica Nasterii Domnului, in pestera unde s-a nascut Mesia. Cina si cazare in Bethleem la hotel 4*.

YAD VASHEM – MAREA MOARTA – MUNTELE ISPITIRII

Incepem ziua cu vizita la Muzeul Holocaustului Yad Vashem, apoi vom pleca spre nordul Tarii Sfinte pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al botezului in tinutul Betabara. Vom vizita Manastirea Sf. Gherasim si ajungem apoi la Marea Moarta (daca conditiile meteo ne permit vom avea timp liber 2 ore). De la Marea Moarta vom merge spre Ierihon unde vom vizita Asezamantul romanesc de la Ierihon, vedere panoramica asupra manastirii ridicata pe Muntele Ispitirii. Cina si cazare la hotel 4* in Bethleem.

MUNTELE MASLINILOR – VIA DOLOROSA – SFANTUL MORMANT

Vom vizita: Muntele Maslinilor, manastirea ruseasca de pe Muntele Inaltarii – Eleon, Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans); Gradina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Natiunilor (Biserica Patimilor lui Iisus) si biserica ce adaposteste mormantul Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani. Continuam excursia intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Stefan; se viziteaza casa Maicii Domnului si scaldatoarea Vitezda; se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si toate paraclisele. Timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 4* in Bethleem.

CANA GALILEII – NAZARETH – MAREA GALILEE – HAIFA – TIBERIAS

Vizita in satul Cana Galileii la biserica situata pe locul unde Mantuitorul nostru Iisus Hristos a savarsit prima minune in Galileea – minunea preschimbarii apei in vin. Plecam spre nord in orasul Nazareth, unde vor fivizitate: biserica situata in preajma izvorului Buna Vestire pictata de fratiiMorosanu in anul 1977 si Biserica Bunei Vestiri. Optional plimbare pe Marea Galilee (10 euro/persoana). Continuam excursia spre orasul Haifa, port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitam Biserica Stella Maris (Steaua Marii), ce are altarul deasupra pesterii sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul, Gradinile etajate Bahai – privire din exterior. Daca timpul ne permite scurta oprire la marea Mediterana, in orasul Haifa. Cina si cazare la hotel 4* inTiberias.

TIBERIAS – TEL AVIV – CLUJ-NAPOCA

Dupa micul dejun matinal ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Tel Aviv la ora 09:50. Aterizare in Cluj Napoca la ora 13:05.

Orar de zbor:

Cluj-Napoca 05:50 – Tel Aviv 08:50;

Tel Aviv 09:50 – Cluj-Napoca 13:05

Preturile pentru aceasta destinatie incep de la 465 euro/ persoana

VEZI AICI OFERTA COMPLETA

(toate taxele incluse)

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2