ADVERTORIAL: De ce insula Creta?

PNL

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa luati pulsul “spiritului cretan”:

Insula Creta este cea mai sudica insula a Greciei si totodata cea mai mare.

Acesta este impartita in 4 mari prefecturi: Chania, Rethymnon, Heraklion si Lassithi.

Fiecare dintre ele are numeroase situri arheologice mustind de istorie, monumente naturale, precum si o multime de sate traditionale unde turistii sunt primiti cu caldura.

Nimic nu este mai characteristic insulei Creta decat milioanele de maslini care cresc in vaile si zonele muntoase.

Creta este un paradis al drumetiilor, in special in partea vestica a insulei, unde panorama marii se imbina intr-un mod unic cu maretia muntilor.

In plin sezon touristic apa marii atinge pana la 25 de grade, fiind tocmai buna pentru sporturi nautice.

Va recomandam urmatoarele excursii optionale:

PALATUL KNOSSOS

Excursie in care vei descoperi impresionanta civilizatie Minoica. Vei face o incursiune in istorie vizitand ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. Dupa amiaza se petrece in Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping si de a vizita orasul. Imagineaza-ti sa fii in Paris si sa nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este sa fii in Creta si sa nu vizitezi Knossos.

SANTORINI

Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscuta datorita fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscuta ca fiind ultimul loc in care a trait Homer, este o excursie pe care nu trebuie sa o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei.

SPINALONGA BBQ

Dupa o placuta calatorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare intr-o mini croaziera spre insula Spinalonga. Dovada ocupatiei venetiene o constituie fortareata care imprejmuieste satul astazi abandonat. Drumul continua catre insula Kolokytha, unde te vei desfata in apele de cristal ale golfului Mirabello si poti participa la un barbeque. Pe drumul de intoarcere vom face o scurta pauza de cafea in faimosul oras Agios Nikolaos.

SEARA CRETANA

Petrece o seara in stil cretan, in satul traditional Karouzanos, unde vei degusta specialitati din bucataria greceasa, iar vinul va fi la discretie. Si pentru ca seara sa fie completa, vei asista la un spectacol de muzica si dansuri grecesti, pe care vei avea ocazia sa le exersezi.

Preturile pentru aceasta destinatie incep de la 360 euro/ persoana

(toate taxele incluse)

VEZI AICI OFERTA

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2