ADVERTORIAL: De ce sa alegi o vacanta in Thailanda?

PNL

Thailanda – sejur cu avion din Cluj

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele pentru sejur in Thailanda cu avionul din Cluj.

De ce sa alegi o vacanta in Thailanda?

Thailanda este cea mai populara destinatie turistica din Asia de Sud-Est. Aici gasiti atractii pentru gustul fiecaruia: plaje cu apa cristalina, jungla stufoasa, mancare delicioasa, cazari la preturi atractive.

In ciuda numarului mare de turisti, Thailanda reuseste sa isi pastreze identitate, cultura unica si oamenii aparent fara griji, renumiti pentru zambetul lor cald.

De la o frumusetea ce iti taie rasuflarea si pana la uimitoarea diversitate ce o caracterizeaza, ‘Tara Surasului “este un amestec  debordant al vechilor traditii estice cu modernitatea vestica, o combinatie ce nu inceteaza sa uimeasca, incitare dar si invitatia de a descoperi.

Plajele din Thailanda sunt legendare. In fiecare an, milioane de oameni din toate colturile lumii ajung sa se bucure de nisipul fin si auriu ce acopera frumoasele plaje insorite din aceasta tara exotica a Asiei. Desigur, nu toate statiunile thailandeze sunt la fel – ele sunt foarte diversificate, astfel ca turistii au de unde alege, indiferent de gusturile pe care le are fiecare. Fie ca preferi o plaja salbatica si mai putin populata sau o plaja plina de viata, in care turistii vin in numar mare pentru a se bucura de atractiile ei, exista ceva perfect pentru tine.

Preturile pentru aceasta destinatie incep de la 845 euro/ persoana

(toate taxele incluse)

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1