ADVERTORIAL: De ce sa alegi programele Senior Voyage?

SENIOR VOYAGE este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai variate destinatii turistice, in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Alegand sa calatoriti pe programele Senior Voyage veti avea ocazia sa vizitati o multime de tari si sa impartasiti experienta dumneavoastra cu alti seniori din toate colturile Europei.

Pentru ca totul sa fie usor si accesibil, preturile pachetelor sunt subventionate si negociate, facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia multor seniori sa descopere lumea.

Fie ca alegeti pachetele pe destinatii consacrate cum ar fi: Spania, Italia, Elvetia, Portugalia sau noutatile anului 2018: Scotia, SUA, Rusia sau, de ce nu, Romania, veti beneficia de servicii de calitate la preturi pentru toate buzunarele.

De pachetele Senior Voyage pot beneficia si non-seniorii prin achitarea unui supliment de 50 euro/ persoana.

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1