ADVERTORIAL: Egipt, un taram incantator

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Egipt – avion din Cluj

de la 412 euro/ persoana cu toate taxele incluse

O vizita in Egipt este implinirea unei dorinte adanci si misterioase. Este un taram ce te infioara si incanta in multe feluri. Fascinanta istorie antica asteapta sa fie descoperita (din Cairo in nord, pana la Abu Simbel in sud).

Bucura-te de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, de desertul cu spatii vaste presarat cu oaze proaspepete si rasfata-te in ademenitoarele statiuni de la malul marii.

Cu un numar crescand de turisti si un climat perfect, aceasta Riviera de la Marea Rosie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate speciala in care obiceiurile si cultura locala este prezentata alaturi de stilul de viata din statiune.

Marea Rosie este un adevarat paradis pentru scufundari si snorkelling. Biodiversitatea extraordinara a recifilor de corali ce strajuiesc coastele de-a lungul a sute de kilometri, lumea multicolora a pestilor, epavele vaselor scufundate constituie atractii care sunt foarte cautate si appreciate de turisti din toata lumea.

Clima si temperatura placuta a apei Marii Rosii asigura conditii ideale pentru excursii si sejururi  tot timpul anului.

Alte excusrii optionale: Cairo, Luxorul si valea regilor, insula Giftun, super safari sau plimbare cu vasul cu fundul de sticla si 2 sesiuni de snorkelling.

Descopera alaturi de noi splendoarea Egiptului

Profita acum de ofertele special pentru inscriere pana la 15.09.2017 pentru curse operate in perioada 28.09 – 23.12.2017  (oferta valabila in limita locurilor disponibile):

Plecare 05.10.2017 – avion dn Cluj – toate taxele incluse:

Hotel Royal Lagoon 4* – loc in camera dubla – allinclusive – 412 euro/ persoana

http://royallagoonsresort.bookdreams.co/

 Hotel Sunny Days El Palacio 4*loc in camera dubla – allinclusive – 440 euro/ pers.

http://www.sunnydaysegypt.com/index.php?lang=en

Hotel Titanic Beach  5* – loc in camera dubla – allinclusive – 471 euro/ pers.

http://www.titanicpalace.com/

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2