ADVERTORIAL: Halkidiki, o destinatie pe sufletul romanilor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Una dintre destinatiile elene preferate de romani este fara nici un dubiu peninsula Halkidiki. Popularitatea acestei destinatii se datoreaza frumusetii paradisiace a plajelor gazduite de cele trei brate renumite ale peninsulei si tarifelor prietenoase cu care grecii isi intampina oaspetii.

Statiunile situate in mijlocul bratului Kassandra sunt cele care gazduiesc hoteluri si reusesc sa incante turistii cu conditii de cazare excelente si peisaje de vis fara insa a le compromite bugetul, statiunile de pe bratul Sithonia au un aer mai salbatic si sunt ideale pentru cei care aleg sa-si petreaca vacanta in Halkidiki alaturi de familie.

Sunt foarte multe de spus si povestit despre feerica peninsula Halkidiki. Aceasta numara 3 brate, Kassandra, Sithonia si Muntele Athos, primele doua ascunzand plaje minunate, pensiuni cochete si hoteluri de lux, peisaje ce va vor taia rasuflarea, si o combinatie absolut magica intre nuantele turcoaz ale Marii Egee, auriul nisipului fin, argintiul stancilor incruntate ce strajuiesc adesea plajele, si verdele crud al vegetatiei mediteraneene. Tabloul este strapuns pe alocuri de albul impecabil cu care sunt imbracate casele traditionale grecesti.

Halkidiki este o statiune fregventata, in general, de familii si cupluri care sunt in cautarea linistii si a relaxarii. Peninsula este formata din multe sate pitoresti, in care viata de noapte consta intr-o plimbare romantica pe malul marii. Din fericire, grecii din Halkidiki au o statiune, Hanioti, in care viata de noapte este palpitanta, iar petrecerile tin pana la rasaritul soarelui.

Grecia este o tara sudica, iar acest lucru implica existenta fructelor, legumelor si diverselor verdeturi pline de vitamine si minerale pe parcursul intregului an. In plus, practic toate felurile de mancare ale bucatariei grecesti se pregatesc utilizand uleiul de masline ce este foarte benefic pentru organismul nostru.

Bucataria in Grecia se distinge printr-o varietate impresionanta a felurilor de mancare ce se bucura de o mare popularitate in tarile europene.

Un loc important in alimentatia grecilor il ocupa pestele si fructele de mare. In Grecia veti intalni o imensa varietate de feluri de mancare pregatite din tot felul de vietati marine: crevete, calmari, caracatite, crabi, midii, stridii, homari, languste etc.

Preturile pentru aceasta destinatie incep de la 234 euro/ persoana

(toate taxele incluse)

VEZI AICI OFERTA COMPLETA

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1