ADVERTORIAL: Insula Skiatos – mare, soare si nisip fin

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele pentru sejur in insula Skiatos – mare, soare si nisip fin!

Orasul Skiathos este principalul punct de reper al insulei. Este poarta prin care turistii intra in acest unic paradis si ies – doar pentru a se reintoarce cu drag in sezonul urmator. Dar orasul Skiathos este mai mult decat atat: un incantator loc de promenada, cu strazi inguste incadrate de case albe si gradini pline cu flori, taverne si restaurante, cafenele si cluburi.

Insula Skiathos este situata in mijlocul Marii Egee, avand o deschidere panoramica splendida spre Muntele Pelion. Insula Skyathos masoara 40 km. patrati si are 5000 locuitori.

Cele 60 plaje se intind de-a lungul golfurilor imbinand atmosfera dinamica cu linistea oferite de padurile de pin, peisajele idilice si ruinele stravechi. Frumusetea naturala si dezvoltarea turistica demna de invidiat fac din Skiathos un mic paradis foarte cautat.

Printre cele mai frecvente activitati de pe insula se numara: pescuitul, inotul, degustarea preparatelor culinare traditionale, viata de noapte, evenimente culturale cat si plimbarile romantice.

Koukounaries, una dintre cele mai cunoscute plaje din Grecia cat si din Europa este situata in partea de vest
a insulei si este formata dintr-un fin nisip auriu care se imbina cu apa de culoarea smaraldului. De-a lungul
plajei se intinde o padure de pini dand locului un farmec aparte.

Pe perioada sejurului in Skiathos puteti alege una din cele mai populare activitati: croaziera pe mare, scufunfari, inchiriere ambarcatiuni (barca cu motor, barca cu vele, catamaran, iahturi de mici sau mari dimensiuni), jeep safari.

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2