ADVERTORIAL: Skiathos, insula cu cele mai frumoase plaje din Grecia

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele speciale pentru Insula Skiathos-Umbra lui Zeus, plecare cu avionul din Cluj.

Skiathos este o insula exotica pentru o vacanta perfecta, cu peste 69 de plaje cu nisip fin, cele mai frumoase din Grecia, viata de noapte si foarte multa vegetatie. Skiathos inseamna Umbra lui Athos. Insula are mai putin de 50 km patrati si 12 km de la un capat la altul.

Sporadele sunt un grup de insule aflate in nord vestul Marii Egee si cuprind Insulele Skiathos, Skopelos, Alonissos si Skyros alaturi de alte cateva insule mai mici, nelocuite. Toate insulele au vegetatie bogata si combina armonios albastrul marii cu auriul plajelor si verdele padurilor.

In portu lvechi exista vaporase care va vor transporta la aproape toate plajele. De asemenea, portul vechi este punctul de plecare al vapoarelor care fac excursii de o zi in Insulele Skopelos, Alonissos si Parcul Marin al Sporadelor de Nord.

Orasul Skiathos este principalul punct de reper al insulei. Este poarta prin care turistii intra in acest unic paradis si ies – doar pentru a se reintoarce cu drag in sezonul urmator. Dar orasul Skiathos este mai mult decat atat: este un incantator loc de promenada, cu strazi inguste incadrate de case albe si gradini pline cu flori, taverne, restaurante si cafenele.

Pentru plaje bine organizate, cu beachbar-uri, cu sporturi nautice si salvamari, va recomandam plaja Koukounaries, desemnata ca fiind una dintre cele mai frumoasa plaje din lume, dar si altele cum ar fi: Megali, Ammos, Vassilias, Achladies, Kalamaki, Agia Paraskevi, Vromolimnos, Troulos si Banana. Plaje mai linistite puteti gasi pe partea de nord si nord-vest a inuslei, recomandate fiind Mandraki, Elia, Angistros, Megalos si Mikros Aselinos si Kechria.

Insula Skiathos reprezinta una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta, iar momentele petrecute aici vor fi unele dintre cele mai frumoase pe care le-ati avut vreodata. Oricine ajunge o data aici se va reintoarce cu sigurata.

VEZI AICI OFERTA

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.rosau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1