ADVERTORIAL: Thailanda – Krabi – de la 670 euro/ persoana

PNL

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati de super oferta pentru Thailanda – Krabi cu preturi incepand de la 670 euro/ persoana cu toate taxele incluse.

(pret valabil pentru plecarile din Bucuresti in perioada octombrie 2018 – martie 2019)

 Una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Asia de Sud-Est, poate chiar cea mai iubita de calatorii de pretutindeni, Thailanda este intruchiparea vacantei perfecte

Incepand cu localnicii prietenosi si bucataria sa fabuloasa, complexele muzeale remarcabile, palatele si monumentele de o frumusete absoluta, la jungla captivanta si insulele cu plaje superbe, se pare ca Thailanda are cam tot ceea ce isi poate dori un calator de la o vacanta perfecta.

Cand sa mergi in Thailanda

Poti alege orice perioada din an pentru ca in Thailanda poti sa te relaxezi si sa te distrezi in oricare dintre cele trei anotimpuri. In anotimpul cald si uscat destinatia ideala sunt insulele si plajele superbe, statiuni precum cele din Krabi, Phuket sau Pattaya fiind mai mereu pline de turisti.

Plaje si atractii

Numeroasele sale plaje, dintre care cele mai cunoscute sunt: Karon Beach in Phuket, Chaweng Beach in Koh Samui, Maya Bay in Koh Phi Phi au nisipul fin si apa turcoaz limpede, un adevarat rai al fotografilor amatori.

Provincia Krabi a devenit extrem de populară in ultimii ani, cu a sa frumusete naturala, plaje salbatice si biodiversitate unica. Krabi este in topul iubitorilor de scuba-diving. Peisajul stancos, marea turcoaz, plajele cu nisip auriu, fac din Krabi una dintre cele mai frumoase destinatii din Thailanda. In jurul coastei acestei provincii sunt peste 200 de insule, multe dintre ele nelocuite.

 Savori thailandeze

Bucataria thailandeza si-a castigat un loc de cinste in gastronomia mondiala. Diversitatea ingredientelor folosite de bucatarii tailandezi, aromele surprinzatoare ale condimentelor exotice, imbinarea armonioasa a celor patru gusturi, sarat, acru, dulce si picant, toate acestea au cucerit inimile, sau mai bine spus, papilele gurmanzilor din intreaga lume.

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1