ADVERTORIAL: Tunisia – “Tara Voalului”

Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vara anului 2018, avion direct din Cluj: Tunisia – “Tara Voalului”.

Tunisia – “Tara voalului”, cunoscuta ca si “Poarta spre Orient”, este situata in nordul Africii, la doar doua ore de zbor de Romania.

Marea infinita de nisip a Saharei, ruinele medinelor din Hammamet sau Sousse, orasul traditional Sidi Bou Said si ruinele Cartaginei satu maturii unui imperiu puternic odinioara si ne amintesc de istoria extraodinara a acestor meleaguri.

Tunisia a devenit in scurt timp una din destinatiile preferate de turistii romani, datorita hotelurilor cu servicii de calitate, amplasate in locatii deosebite, cu gradini luxuriante si gastronomie excelenta.

Descoperiti aceasta lume misterioasa, o adevarata minune in desert, numita si “gradina de flori” a Africii.

Printre suvenirurile tipice pe care le puteti adduce din Tunisia sunt covoare tesute manual, condiment, produse ornamentale din lemn de maslin, obiecte de cupru si bronz.

In Tunisia cumparaturile sunt de neconceput fara o targuiala preal;abila asupra pretului. Orarul magazinelor de suveniruri si a magazinelor alimentare este variabil, la fel ca si calitatea produselor.

Preturile pentru aceasta destinatie cu avionul din Cluj incep

de la 377 euro/ persoana – cazare cu allinclusive (toate taxele incluse)

Perioada de operare – 13.06.2018 – 17.10.2018

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1