ADVERTORIAL: Vacanta pe litoralul bulgaresc 2018

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

REDUCERI intre 15-35 % pentru rezervari facute pana pe 30 noiembrie 2017. Statiunile cuprinse in oferta sunt:

  • ALBENA, NISIPURILE DE AUR
  • CONSTANTIN SI ELENA
  • SUNNY BEACH, DUNI

VEZI AICI DETALII

Albena este una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Este situata pe coasta de nord a Marii Negre, la 35 km nord de Varna si la 12 km de Balcic, in imediata apropiere a padurilor racoroase, din rezervatia naturala Baltata.

albena-3

Statiunea dispune de aproximativ 15.000 de locuri de cazare in 40 de hoteluri de diferite categorii. Hotelurile sunt situate atat in zona parcului, cat si pe plaja si toate ofera vederi frumoase catre parc sau mare, pentru o vacanta de vis. Plaja din Albena are 3.5 km lungime si latimea ajunge la 150 m. Temperatura medie vara este de 28 grade Celsius, iar temperatura medie a apei marii in timpul verii este de 25 grade Celsius.

albena-2

Albena detine premiul Blue Flag pentru curatenia marii si a plajei. Marea Neagra este o mare interioara, mareele sale sunt nesemnificative si apele de coasta nu au rechini si forme de viata periculoase sau toxice.

albena-1

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor.

nisipurile-de-aur

Situata la 13 km de Albena, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata.

nisipurile-de-aur-2

Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.

Duni (Dyuni) este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 7 km de Sozopol si la 15 km de Primorsko, in golful cu acelasi nume. Constructia acestui complex turistic a inceput si s-a finalizat in anii 80, in timpul regimului comunist. In anii 2000 insa,  a fost renovat si modernizat.

dunia

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva  hectare. In complex deplasarea se face doar pe jos, masinile fiind tinute in parcarea pazita.

dunia-2

Constantin si Elena este cea mai veche statiune din Bulgaria si s-a dezvoltat inca de la inceputul anilor 1900 datorita izvoarelor minerale si termale prezente pe teritoriul ei. Numele statiunii vine de la manastirea cu acelasi nume construita in zona.

Statiunea Constantin si Elena este situata la 10 km de Varna si la 8 km de Nisipurile de Aur. Este una dintre cele mai dezvoltate statiuni ale litoralului bulgaresc, insa totusi nu se ridica la nivelul celor trei statiuni de top, unde s-a investit mult in ultimii ani: Nisipurile de Aur, Sunny Beach si Albena. Este recomandata celor care doresc un sejur mai linistit sau celor care doresc sa urmeze diverse tratamente.

Sunt numeroase alei si stradute umbroase unde se pot face plimbari romantice, terase unde se pot servi bauturi sau gustari, baruri, mai multe restaurante, piscine, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, un mic port, plaja cu sezlonguri si umbrelute.

Pentru calatoria Dvs. in tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene aveti nevoie de pasaport simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Deoarece multe tari impun restrictii legate de calatoria pe baza pasapoartelor simple temporare, nu recomandam utilizarea acestui tip de pasaport.

Pentru informatii complete legate de tarile pentru care accesul se face pe baza de viza turistica sau de tranzit va rugam sa va adresati unuia dintre consultantii de vanzari Mara International Tour.

Informatii legate de calatoriile in strainatate ale minorilor care nu sunt insotiti de ambii parinti sau tutori puteti primi de la consultantii de vanzari Mara International Tour sau de la Politia de Frontiera.

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2