AEP: Peste 1,2 milioane lei – subventii acordate partidelor in luna mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bani-leiValoarea totala a subventiilor acordate de la bugetul de stat partidelor politice in luna mai se ridica la 1.231.164 de lei, informeaza AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente (AEP) remis, joi, AGERPRES, cea mai mare parte a subventiei rezultate in urma aplicarii algoritmului de calcul prevazut la art. 24 din normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale a fost acordata Partidului National Liberal — 532.453,43 de lei.

Pe urmatoarea pozitie se afla Partidul Social Democrat cu o subventie de 444.599,78 de lei, urmat de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei — 207.153,87 de lei, Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor — 43.212,57 de lei si Partidul National Taranesc Crestin Democrat — 3.744,35 de lei.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Latzika

    noa bine ca ati gasit o firma care se spune ca este alui Harika! El a fost angajat la stat toata viata ! Numai la padure lucrat si un pic la primarie!

    Reply
  2. Latzika

    toti banii la liberali si partide care au furat ! au foarte multi parlamerntari la puscarie! Sitot la ei merge banu? la celelalte partide mici niciun ban? Lapsd cat oare s amai dat?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole