Aeroportul Baia Mare, printre cele mai putin frecventate din tara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aeroportul International Baia Mare a avut in prima jumatate a acestui an 8.700 de pasageri, clasandu-se printre ultimele din tara, alaturi de Tulcea si Satu Mare (7.500 de persoane), potrivit Ziarul Financiar.

Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) din Ca­pi­tala, de unde zboara avioanele a 37 de com­panii aeriene, ramane cel mai mare aeroport din tara, cu 3,7 milioane de pasageri, in crestere cu 7% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Al doilea cel mai mare aeroport din tara, cel din Cluj-Napoca, a fost tranzitat de 517.000 de pasageri, in crestere cu 11% fata de prima jumatate a anului trecut.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. clara

  Va dati seama ca din astia 8.700, cel putin 500 sunt trupele de fete botoxate pe care CEREches le plimba cu avionul, in fiecare Anotimp Baimarean…

  Reply
 2. radu

  normal ca suntem ultimii daca avem curse putine cu doar o cursa pe zi nu ai cum sa transporti mai multe persoane totusi sunt surprins ca suntem in fata lui satu mare

  Reply
  1. laura

   Satu Mare are destul de putini pasageri pe cursa Tarom fata de Baia Mare si multi dintre pasageri sunt Maramureseni. Daca avem noroc si vor fi pasageri pe noua cursa de sambata introdusa din data de 13 septembrie Bucuresti-Baia Mare-Bucuresti vom urca incet incet in clasament.

   Reply
 3. roby

  pai cu o singura cursa pe zi de unde sa fie mai multi???? se zice ca e aeroport internation dar avem curse doar in tara

  Reply
 4. dilau

  prietene steko, mare noroc avem cu tine la „international”.:))) eu zic sa le explici oamenilor cum sta treaba cu zborurile.unde e mai ieftin pentru tine cind vi acasa – baia mare, satu-mare, timisoara sau cluj?-.

  Reply
 5. ioan

  clarita esti rautacioasa. Daca si funduletul tau ar fi printre cele 500 ai canta de dimineata imnul pentru sherif. Ce ti-e si cu femeile astea.Probabil nu corespunzi la caroserie si de aia nu esti trecuta pe lista de botoxate.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2