Aeroportul International Maramures, aproape de redeschidere. Ce spune seful CJ

home camp2
home camp2
home camp2

Aeroportul International Maramures ar putea fi redeschis traficului intern si extern in luna iunie, dupa ce in urma cu doi ani acesta a fost inchis pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, a precizat, marti seara, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, in cadrul Galei Ambasadorilor Turismului, informeaza AGERPRES.

“Au inceput sa vina banii si pentru finantarea lucrarilor de la aeroport. Aproape 80% din lucrarile care sunt deja facute la aeroport sunt si achitate, si sper ca luna viitoare directorul aeroportului, dl. Buda, sa ne anunte ca activitatea operationala va fi reluata sau cel tarziu pana la sfarsitul lunii iunie.

Sunt lucruri care incercam sa le facem din suflet, sunt lucruri care incercam sa le facem pentru cei care vin dupa noi”, a declarat Gabriel Zetea.

Aeroportul de la Tautii Magheraus este inchis inca de la finele lui 2015.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. Aviator

    ” Aproape 80% din lucrarile care sunt deja facute ” era si textul de la deseuri. Tot echipa aia se ocupa si de pista ? O sa duca lucrarea la Sarbi ? Zetea, casca ochii la ce ai in jurul tau, nu degeaba unul din protejatii tai te-a facut ” copil…”.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *