Aeroportul International Maramures, din nou pe masa consilierilor judeteni

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Consilierii judeteni vor avea de aprobat in sedinta ordinara de vineri, 18 august, mai multe proiecte de hotarare ce au legatura cu Aeroportul International Maramures.

Primul dintre ele este cel legat de aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul lucrari suplimentare „Extindere si modernizare suprafete aeroportuare la Aeroportul International Maramures”.

Un alt proiect vizeaza rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Regiei Autonome „Aeroportul International Maramures”, pe anul 2017.

De asemenea, alesii judeteni vor avea pe masa si proiectul privind aprobarea amplasamentului ce constituie Coridorul de expropriere a lucrarii de utilitate publica: Completare extindere perimetru Aeroport International Maramures si a listei cuprinzand terenurile ce se expropriaza suplimentar, proprietarii sau detinatorii acestora precum si sumele individuale aferente despagubirilor.

Ultimul proiect care are legatura cu Aeroportul este cel referitor la modificarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului judetean Maramures nr. 152/ 2017 privind aprobarea documentatiei necesare in vederea selectiei membrilor Consiliului de Administratie la R.A. „Aeroportul International Maramures”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

 1. ccc

  Va dati seama ce hoti si ce lachei ne conduc – au taraganat lucrurile ca sa nu faca aeroportul din bani europeni, dupa aia l-au “facut” din bani publici usor de furat, si pe urma la final au venit si au spus, poi stiti ne mai trebuie 2 milioane de euro ca sa luam aparatura … de parca nu ar fi stiut de la inceput, dar toata lumea a tacut ca sa se poata umple buzunare …. mna acuma toti aia din consiliu impreuna cu nulitatea Zetea ar trebui sa fie demisi si trasi la raspundere …

  Reply
  1. marius

   Ar trebui sa faca la fel si la construirea primului parc industrial,numai sa o faca…Dar sunt si astea din ciclul de povesti cachiste!

   Reply
 2. Anton

  O marioneta – Zetea si un excroc/puscarias – Cr.Anghel – doua perle ale aceluias Consiliu Judetean MM !
  Cinste alegatorilor nostri!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2