Aeroportul International Maramures, pe ultimul loc la numarul de pasageri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut in anul 2017 cu 23% fata de 2016, conform Asociatiei Aeroporturilor din Romania.

Astfel, anul trecut pe cele 17 aeroporturi din Romania s-au inregistrat 20.284.022 pasageri, cu 3.850.061 mai multi decat in 2016.

Conform statisticii realizate de Asociatia amintita, Aeroportul International Maramures se situeaza pe ultimul loc, cu 44 de pasageri inregistrati anul trecut. Motivul acestei clasari este cunoscut de toata lumea: aeroportul nu este functional in adevaratul sens al cuvantului.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ccc

    auzisem si eu la radoi despe statistica asta … deci cu graficul asta in mana, ar trebui mers la prefectura, Zetea si Dancus ar trebui demisi si Ciceu cercetat in legatura cu modul in care a gestionat proiectul reabilitarii … dar din pacate nu o sa se intample asta suntem guvernati de PSD si coruptia e litera de lege, si se propavaduieste, e politica de partid ….

    Reply
  2. Ioan

    Ultimul la numarul de pasageri dar primii la neuzarea pistei,performanta la care nu ne intrece absolut nimeni.Primii la industria ecologica deoarece nu avem industrie,primii la protejarea naturii prin numarul mic de turisti care sa deranjeze mediul,primii la migrare datorita faptului ca avem cele mai bune administratii judetene si locale cu politici performante in sprijinul plecarilor masive.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2