Aeroportul Maramureș: „In sezonul de vară, vă rugăm să evitați lăsarea mașinii în aeroport pe perioada sejurului”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aeroportul Internațional Maramureș face un apel către cei care călătoresc cu avionul și își lasă mașinile în parcarea instituției.

Astfel, se solicită ca mașinile sa nu fie lăsate la aeroport pe perioada sejurului dat fiind faptul că parcarea e foarte aglomerata in timpul verii.

„Ne bucurăm că vă vedem într-un număr atât de mare la Aeroportul Maramureș.

Dupa cum știți, nu se percepe taxă de parcare la aeroport, ceea ce este un mare avantaj. Dar, în același timp, în unele cazuri poate constitui un dezavantaj.

De aceea, în sezonul de vară, vă rugăm să evitați lăsarea mașinii în aeroport pe perioada sejurului, deoarece parcarea este foarte aglomerată și există riscul să nu mai fie spații disponibile unde sa vă lăsați autovehiculul.

Mulțumim pentru înțelegere. Va dorim un zbor cât mai plăcut”, spun cei de la Aeroport.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ROBERT

    Da , este ok ceeace se cere …dar asta se poate rezolva nu ? Pãi mãriți parcarea aeroportului dragilor ! ce ? Nu este spațiu ? mã faceți sã rîd …a da , nu sunt bani aha am înțeles ideea , avem și noi un amãrît de aeroport și deja ne plîngem cã nu încap mașinile în parcare , pãi pînã le ajungem pe sãtmãreni cu aeroportul lor mai avem ! mai bãgați niște bãnuți domnilor în aeroportul din Baia Mare cã este de unde nu vã zgîrciți daca tot ați deschis , ori faceți treabã ori nu !!! repede cu lozinca cã nu sunt suficiente locuri de parcare în aeroport !!! PÃI FACEȚI !!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole