Aeroportul, in stand by – Ionel Bogdan: “Ce folos are Maramuresul ca avem doi ministri si trei secretari de stat?”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, s-a aratat nemultumit de faptul ca Aeroportul International Maramures nu este inca operational, in ciuda faptului ca Maramuresul are doi ministri si trei secretari de stat in Guvernul Romaniei.

El a facut aceste afirmatii in contextul in care Ministerul Justitiei a dat aviz negativ pentru trecerea din domeniul public al statului in domeniul public al judetului a unui teren din zona Aeroportului.

“Noi am atras atentia in repetate randuri ca in felul in care se lucreaza si s-a implementat acest proiect, nu vedem cum in acest an, el va fi pornit.

Domnilor, avem doi ministri maramureseni, trei secretari de stat, pai ce folos are Maramuresul ca avem doi ministri si trei secretari de stat, presedinte de Consiliu Judetean din arcul puterii, majoritate in Consiliu Judetean din arcul puterii cand nu sunt in stare sa aduca 10 milioane de euro sa finalizeze proiectul si nu sunt in stare sa treaca terenul ala in proprietatea Aeroportului? As vrea sa ne raspunda”, a spus Ionel Bogdan, intr-o conferinta de presa.

 

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2