Afacerea deszapezirea. De ce s-a bucurat PNL-istul Micea Dolha ca Baia Mare a ramas paralizata sub zapada

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mircea dolha ex-actionar tele plusNord Vest Infrastructura si Servicii SRL, societatea care a preluat fara licitatie, in regim de urgenta, contractul de deszapezire a fost infiintata in 2013 de catre Majoros Andrei Csaba si Mircea Dolha, initial avand denumirea de Media Rivulus Dominarul SRL, iar in anii 2013 si 2014 a avut ca obiect de activitate „difuzarea programelor de televiziune”.

In 2015, Majoros Andrei Csaba a cesionat partile sociale catre Balta Ionut Petrisor, fiul lui Ioan Balta – patronul XS Sud Compani, schimbandu-se totodata obiectul de activitate al societatii in „lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor”. Astfel, in urma acestei cesiuni, actionari ai societatii au ramas Mircea Dolha si Balta Ionut Petrisor

In iulie 2016, Mircea Dolha a cesionat partile sociale catre Balta Ionut Petrisor, acesta devenind actionar unic al societatii. Interesant este faptul ca, potrivit datelor existente la Registrul Comertului, obiectul principal de activitate al societatii este in continuare „lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor” si nu activitati de deszapezire, iar acest lucru ridica suspiciuni cu privire la legalitatea incredintarii contractului de deszapezire catre aceasta societate.

De asemenea, este deosebit de interesant faptul ca aceasta societate a obtinut contractul de deszapezire dupa trecerea primarului interimar Rob Marinel cu Coalitia Baia Mare cu tot, in barca PNL-ului, condus din luna iulie de Mircea Dolha.

Acum, ceea ce a parut o grava eroare a administratiei locale intepenite sub nametii inceputului de iarna nu mai poate fi un mister. Doua licitatii esuate au dus la lipsa unui operator care sa intervina la prima zapada cazuta in Baia Mare. De ce nu s-a prezentat nimeni la licitatie? Poate ne explica directorul Vasile Barbul de ce timpii morti (in care utilajele stau) nu au fost introdusi in caietul de sarcini. Pentru ca nicio firma nu va contracta activitati de deszapezire riscand sa blocheze zeci de utilaje si sa intervina o data sau de doua ori intr-o iarna. PNL-istul Vasile Barbul stia asta. La fel de bine stia si PNL-istul Marinel Rob. Si au preferat sa incredinteze direct serviciul de curatare a strazilor unei firme cu un istoric in care a fost prezent PNL-istul Mircea Dolha.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Ana

    Da si cate a mai facut s-a inhaitat cu penala care a dat tepe cu sutele fiind si arestata ,ce zice de canalizarile esuate, de groapa de gunoi ,de introducerea apei in unele localitati, toate lucrariile fiind cu probleme acest personaj este mai penal ca si mult iubitul sau prieten Chereches zici DOLHA si spui totul ….

    Reply
  2. vasile

    Dolha și/a dat arama pe față! După ce ani mulți s-a dușmănit cu Cherecheș, iată, sfidînd maramureșenii, s-a făcut frate cu penalul Cherecheș pentru a ne prosti la alegeri. Dolha și-a tăiat craca de sub picioare. În curând, adevărații liberali se vor descotorosi de Dolha și de cei ca el. Lumea nu mai poate fi prostită. Ce a făcut Dolha este prea de tot!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2