AFCN: Un nou apel de finantare a proiectelor si programelor culturale – lansat de la 1 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Administratiei Fondului Cultural National (AFCN) a decis alocarea unui buget de 4 milioane de lei pentru programe culturale derulate in perioada 2020 – 2021 si de 20 milioane de lei pentru cele 12 arii tematice in care se pot incadra proiectele in domeniu.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Consiliul a decis, de asemenea, cresterea plafoanelor de finantare pe arii.

„Speram ca deja de anul acesta data de 1 septembrie sa fie pentru toti operatorii culturali un prilej de mobilizare creativa. Din perspectiva noastra, aceasta sesiune este cea mai importanta, atat in ceea ce priveste bugetul alocat, cat si pentru ca ofera oportunitatea derularii proiectelor pe o perioada mai mare de timp. Va asteptam cu proiecte inovative, care sa raspunda prioritatilor strategice propuse de AFCN”, a precizat Irina Cios, directoarea AFCN, citata in comunicat.

Toate informatiile referitoare la prioritati, plafoane de finantare si calendarul de derulare a sesiunii I/2020 sunt disponibile online pe pagina www.afcn.ro.

Potrivit sursei citate, in aceasta sesiune se pot depune proiecte de rezidente artistice si programe culturale.

Aplicatia online va fi deschisa pentru perioada 1 – 30 septembrie. Ofertele culturale vor putea fi completate in formularul online numai incepand cu 1 septembrie, ora 10,00. Termenul limita pentru inscrierea proiectelor si programelor culturale este 30 septembrie, ora 17,00.

Tot la 1 septembrie se va deschide si aplicatia de inscriere a candidaturilor evaluatorilor. Candidatura se depune individual, prin completarea unui profil personal in aplicatia online, accesibila la www.afcn-experti.ro, urmata de selectarea butonului de inscriere la sesiunea curenta si selectarea a maximum doua arii tematice de expertiza, se mai arata in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole