AFIR aloca peste 3,6 milioane de lei pentru achizitia echipamentelor informatice necesare implementarii PNDR

Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) organizeaza licitatie deschisa pentru achizitia de sisteme informatice all-in-one necesare desfasurarii activitatii specifice implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), valoarea estimata a contractului fiind de peste 3,6 milioane de lei, fara TVA, informeaza AGERPRES.

Potrivit anuntului publicat pe SICAP, se vor achizitiona: 504 calculatore, 504 UPS, 64 de licente Office 365 Business Premium pe o durata de 48 luni; 48 luni de licentiere pentru subscriptia de TeamViewer; doua laptopuri tip 1 si doua laptopuri tip 2.

„Obiectivul general al proiectului il reprezinta asigurarea cadrului optim de desfasurare a activitatilor specifice implementarii PNDR, vital in vederea respectarii normelor impuse de Comisia Europeana. In vederea atingerii obiectivului general, trebuie avuta in vedere indeplinirea simultana a urmatoarelor obiective specifice: furnizarea de echipamente de lucru specifice pentru personalul AFIR la nivel national; inlocuirea echipamentelor hardware vechi acolo unde este cazul; asigurarea securitatii datelor si protectia informatiei; asigurarea infrastructurii specifice pentru Sistemul Integrat pentru gestiunea AFIR”, noteaza AFIR.

Livrarile de echipamente se vor face in fiecare locatie AFIR, respectiv sediu central, oficiu judetean, centru regional.

Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate/pret. Durata contractului este de 5 luni.

Achizitia nu intra sub incidenta acordului privind achizitiile publice.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 ianuarie 2020, ora 15:00, cand vor fi si deschise ofertele.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole