Afla aici, care este starea soselelor din judet. Drumarii au intervenit cu 62 de utilaje si au imprastiat 1.235 tone de sare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Circulația rutiera se desfasoara in condiții de iarna pe drumurile din județ. Vizibilitatea este buna in trafic. Vantul prezinta intensificari de pana la 35 km/h pe DN18, in Pasul Prislop.

Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale se prezinta astfel: DN1C si E58 depus un strat de zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm. DN18, Pasul Gutai, intre km 3 si km 19 este umed, respectiv km 38 si km 49. In Pasul Gutai se gaseste depus un strat de zapada framantata care masoara intre 0-1 cm. DN 18 si DN 19 zona Sighet, strat de zapada framantata cu grosimea pana la 1 cm. DN 18 Petrova, stratul de zapada depus pe carosabil masoara intre 1-2 cm. La Viseu de Sus, DN 18 si DN 17C, depus un strat de zapada framantata de pana la 1 cm. La Borsa, DN 18, intre km 140 si km 156, stratul de zapada framantata masoara intre 1-2 cm. In Pasul Prislop, stratul de zapada framantata depus pe partea carosabila masoara intre 2 si 5 cm. DN 18B este umed intre km 3 si km 33, iar de la km 33, Dealul Pietris, stratul de zapada framantata de pe partea carosabila masoara pana la 1 cm.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au interveni cu 31 de utilaje si au imprastiat 405 tone sare. De asemenea, s-a acționat cu clorura (0,5 tone) pe DN 18, in Pasul Prislop.

Pe drumurile judetene stratul de zapada framantata depus masoara intre 0,5 cm si 2 cm. Sunt sectoare de drum judetean cu polei in zona Maramuresului istoric. Dispeceratul drumurilor judetene ne-a comunicat ca 31 de utilaje au actionat si imprastiat 830 tone de material antiderapant. (Editare: Ana AVRAM)

Informatii furnizate de CJSU Maramures. Foto: CJSU Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *