Afla aici, care este starea soselelor din judet. Drumarii au intervenit cu 62 de utilaje si au imprastiat 1.235 tone de sare

Reclame home 1
Reclame home 1

Circulația rutiera se desfasoara in condiții de iarna pe drumurile din județ. Vizibilitatea este buna in trafic. Vantul prezinta intensificari de pana la 35 km/h pe DN18, in Pasul Prislop.

Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale se prezinta astfel: DN1C si E58 depus un strat de zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm. DN18, Pasul Gutai, intre km 3 si km 19 este umed, respectiv km 38 si km 49. In Pasul Gutai se gaseste depus un strat de zapada framantata care masoara intre 0-1 cm. DN 18 si DN 19 zona Sighet, strat de zapada framantata cu grosimea pana la 1 cm. DN 18 Petrova, stratul de zapada depus pe carosabil masoara intre 1-2 cm. La Viseu de Sus, DN 18 si DN 17C, depus un strat de zapada framantata de pana la 1 cm. La Borsa, DN 18, intre km 140 si km 156, stratul de zapada framantata masoara intre 1-2 cm. In Pasul Prislop, stratul de zapada framantata depus pe partea carosabila masoara intre 2 si 5 cm. DN 18B este umed intre km 3 si km 33, iar de la km 33, Dealul Pietris, stratul de zapada framantata de pe partea carosabila masoara pana la 1 cm.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au interveni cu 31 de utilaje si au imprastiat 405 tone sare. De asemenea, s-a acționat cu clorura (0,5 tone) pe DN 18, in Pasul Prislop.

Pe drumurile judetene stratul de zapada framantata depus masoara intre 0,5 cm si 2 cm. Sunt sectoare de drum judetean cu polei in zona Maramuresului istoric. Dispeceratul drumurilor judetene ne-a comunicat ca 31 de utilaje au actionat si imprastiat 830 tone de material antiderapant. (Editare: Ana AVRAM)

Informatii furnizate de CJSU Maramures. Foto: CJSU Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole