Afla aici, care sunt cele 5 familii mult mai puternice decat masonii sau illuminati, care s-ar putea afla la conducerea lumii

Reclame home 1
Reclame home 1

De-a lungul timpului au avut loc nenumarate discutii despre grupari secrete, precum masonii sau illuminati, dar exista anumite familii care detin un control uimitor asupra unor factori care influenteaza intreaga omenire, de la produsele farmaceutice, bancile centrale si grupurile militare, scrie descopera.ro

TopBuzz prezinta o lista cu familiile care detin o putere uimitoare asupra lumii.

Rothschild
Una dintre cele mai cunoscute familii influente este Rothschild care domina bancile centrale si influenteaza guvernamantul la nivel mondial. Mayer Amschel Rothschild era un colectionar al monedelor si antichitatilor rare din Frankfurt, Germania. In 1760 a primit un patronaj bogat care i-a permis sa intre in domeniul bancar in 1790. Desi istoria familiei este invaluita in mister, sunt zvonuri care sustin ca acestia au controlat intr-o anumita masura rezervele federale ale SUA:

Rockefeller
Fiu al unui escroc, John Davidson Rockefeller a inceput sa-si construiasca imperiul din SUA dupa ce a cumparat mai multe parti ale celei mai mari rafinarii din Cleveland in 1885. Aceasta a reprezentat fundatia companiei Standard Oil din Ohio. Din 1870, Rockefeller a cumparat rafinariile rivalilor sai si a inceput sa detina monopol asupra industriei. A acaparat circa 90% dintre rafinariile si conductele din America.

Morgan
In 1893, panica s-a asternut in SUA din cauza fricii de exportare catre tarile straine a aurului, dar John Pierpont Morgan a profitat de oportunitate petru a ”salva” economia si pentru a restabili increderea in dolar. Morgan a urmat traseul tatalui sau in industria bancara si a construit J.P Morgan & Company in 1895. Practicile in afaceri lipsite de etica, monopolizarea si eliminarea competitiei au dus la crearea unui fenomen numit ”morganizare”.

DuPount
Pierre Samuel Sier du Pont de Nemours a fost un economist francez ale carui politici l-au condus la inchisoare in timpul Revolutei Franceze, dar au ajutat si la negocierea partii franceze in timpul achizitiei Louisianei. Dupa ce a devenit principalul furnizor de praf de pusca al armatei americane, la inceputul anilor 1800, acesta a inceput sa fabrice dinamita in proportii uriase, sub sigla

In timpul Primului Razboi Mondial, DuPont a furnizat aproape 40% din toate munitiile folosite de fortele aliate. Fiind una dintre cele mai mari familii dinastice, cu circa 3.500 de membri, clanul du Pont „detine cea mai veche avere de miliarde de dolari”, potrivit Forbes.

Bush
Documentele declasificate in 2003 au dezvaluit membrii societatilor Yale Skull si Bone. Documentele din Arhivele Nationale din SUA dezvaluie ca dupa ce America a intrat in razboi si pe cand existau informatii semnificative despre planurile naziste, Prescott Bush, bunicul fostului presedinte George W. Bush,a lucrat si a profitat de companiile apropiate si implicate in afacerile care au dus la ascencisunea lui Hitler.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole