Afla aici, ce au pregatit actorii Teatrului baimarean pentru acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu toate ca sunt anuntate temperaturi negative pentru acest weekend trebuie sa stiti ca daca doriti sa iesiti din locuinte o puteti face mergand la o piesa buna de teatru.

Cei mici sunt asteptati maine, la sala de papusi, de la ora 11.00, la o intalnire cu ”CENUSAREASA”, una dintre cele mai indragite si cunoscute povesti ale copilariei, de Fratii Grimm. Tot maine, de la ora 19.00, actorii pun in scena spectacolul ”POVESTI DIN BUCATARIE”, in regia lui Cristian Ban. Spectacolul isi propune sa aduca in fata celor prezenti sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria copilariei, cea a fiecaruia dintre noi. Piesa se joaca in sala mare, cu publicul pe scena.

Duminica, 9 februarie, de la ora 19.00, puteti viziona spectacolul de improvizatie ”ImproJoker”, prima premiera a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitica ii apartine Mihaelei Sirbu. Spectacolul se joaca la sala studio, iar durata este de 75 minute, fara pauza.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei la sectia Papusi, 20 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii: TBM/Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2