Afla aici, ce piese se joaca intre 4 si 11 aprilie, la Teatrul Municipal Baia Mare 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 4 aprilie, de la ora 20.30, are loc spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA” de Ludmila Razumovskaia in regia lui Andrei Majeri. Spectacolul se joaca cu publicul in sala, iar durata piesei este de 80 minute, fara pauza.

Vineri, 5 aprilie, de la ora 20.30, pe scena Teatrului Municipal se desfasoara piesa ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Valu.

Marti, 9 aprilie, de la ora 19.00, baimarenii sunt asteptati sa urmareasca “SUICIDAL”, dupa texte de Luigi Pirandello, regizat de baimareanul Norbert Boda.

SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show ”dedicat exclusiv sinuciderii. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateaza si cu seriozitate dramele si povestile personajelor. Spectacolul se joaca la sala studio si are o durata de 90 minute, fara pauza.

Miercuri, 10 aprilie, de la ora 19.00, are loc spectacolul ”MIGRAAANTI!!!” de Matei Visniec, in regia lui Radu Dinulescu, cea mai recenta premiera a Teatrului Municipal Baia Mare.

Joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Top, o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei.  Piesa nu este recomandat copiilor sub 15 ani! Spectacolul se joaca cu publicul pe scena si dureaza 130 de minute, fara pauza.

Pretul biletelor la spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare sunt de 15 lei, pret intreg si de 10 lei, pret redus pentru elevi, studenti si pensionari, mai exact la sectiile Drama si Revista.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole