Afla cum va fi vremea de Pasti in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruVremea va deveni normala pentru data din calendar, pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, iar valorile termice diurne nu vor mai depasi 18 – 19 grade, in timp ce pe arii extinse sunt anuntate ploi la nivelul intregii tari in perioada 24 – 26 aprilie, precum si precipitatii slabe cantitativ pe 18 – 19 aprilie, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) valabile pentru intervalul 18 aprilie – 1 mai, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, media temperaturilor diurne va scadea semnificativ in primele patru zile, de la 25 la 13 grade. Ulterior, valorile termice vor creste, mentinandu-se in jurul a 17 grade pana pe 26 aprilie, urmand ca, in intervalul 27 aprilie — 1 mai, sa fie de 13 — 16 grade.

Tendinta regimul termic mediu nocturn este tot de scadere semnificativa, de la 11 grade la valori apropiate de zero grade, pe 21 si 22 aprilie, cand vor fi conditii de bruma. Ulterior, media temperaturilor minime nu va avea modificari semnificative pana pe 1 mai si se va situa intre 2 si 6 grade. In intervalele 18 — 19 aprilie si 24 — 26 aprilie va ploua pe arii extinse, slab si moderat cantitativ, iar ploi in general slabe vor cadea, temporar, pe parcursul celei de-a doua saptamani.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. aiurea

    De Paste…incultilor care blocati conturi. Comentariu asta apare? probabil ca da ca nu mai intra nici dracu aici

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *