Afla cum va fi vremea in intervalul 19 noiembrie – 2 decembrie in judetul Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani va fi unul rece in general, insa va exista un episod de incalzire cu temperaturi maxime de pana la 10 grade Celsius in perioada 24 – 27 noiembrie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 19 noiembrie – 2 decembrie 2018, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi rece in prima zi, cu maxime in medie in jurul a 3 grade si apropiata de regimul termic normal, in perioada 20 – 23 noiembrie, cand se vor inregistra temperaturi medii de 5 – 6 grade.

In perioada 24 – 27 noiembrie, va fi mai cald decat in mod obisnuit, cu valori termice diurne in medie intre 6 si 8 grade, apoi vremea se va raci, astfel incat media maximelor va fi in scadere pana in jurul valorii de 2 grade Celsius.

Temperaturile minime se vor situa in jurul pragului de inghet in noptile din perioadele 20 – 22 noiembrie si 26 – 28 noiembrie. In celelalte nopti, valorile termice vor scadea spre medii cuprinse intre -6 si -4 grade. Se vor semnala precipitatii in general slabe cantitativ in intervalele 19 – 21 noiembrie si 25 noiembrie – 2 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2