Afla cum va fi vremea in Maramures in intervalul 10-23 decembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Valorile termice diurne vor ramane, in general, peste normele climatologice ale perioadei, iar la nivel de precipitatii probabilitatea de producere a acestora – mai ales sub forma de ploaie si lapovita – va fi constanta pe parcursul urmatoarelor doua saptamani (10 – 23 decembrie), arata prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana, valorile termice diurne vor avea variatii usoare, iar regimul termic nocturn va fi in scadere in perioada 13 – 15 decembrie, temperaturile incadrandu-se in general intr-un ecart mediu apropiat de normele climatologice pentru luna decembrie.

Astfel, mediat regional vor fi maxime de 0 – 3 grade si minime de la -4 la zero grade, cu valori mai mici in perioada 13 – 15 decembrie. Estimarile prognostice pentru a doua saptamana indica o probabilitate relativ ridicata de a se inregistra un regim termic peste cel mediu multianual, in special la valorile diurne. Probabilitatea pentru precipitatii mixte, slabe si moderate cantitativ, cu caracter temporar, se va mentine relativ ridicata pe tot parcursul intervalului de referinta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *