Afla cum va fi vremea in Maramures in intervalul 3 – 16 decembrie

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani (3 – 16 decembrie) va avea oscilatii in urmatoarele zile, cand temperaturile maxime vor atinge in unele regiuni chiar si 10 grade Celsius, in timp ce precipitatiile insemnate cantitativ vor reveni incepand din 8 decembrie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana, valorile diurne vor avea usoare fluctuatii, cu crestere pana la 6 – 7 grade in data de 4 decembrie, scadere spre 2 – 3 grade si din nou crestere la 4 grade in data de 8 decembrie, urmand ca, in intervalul 10 – 16 decembrie, scaderea sa fie continua si semnificativa, pana in jurul unei medii regionale de -2 grade.

Temperaturile minime vor marca o crestere pana la medii in jurul a doua grade in data de 5 decembrie, vor varia putin in intervalul 6 – 9 decembrie, la valori intre -4 si 0 grade, apoi vor scadea semnificativ, atingand in medie -8 grade. Precipitatiile sunt estimate ca fiind moderate cantitativ, in perioada 3 – 10 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1