Afla cum va fi vremea in Maramures pana in perioada Pastilor

Regimul termic va ramane unul rece pana spre sfarsitul acestei saptamani in majoritatea regiunilor, iar ulterior mercurul din termometre va atinge 23-24 de grade Celsius pe timpul zilelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va creste dupa data de 24 aprilie, dar si in prima zi de Paste, in unele zone, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 15 – 28 aprilie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea se va mentine rece in primele doua zile ale prognozei, cand media regionala a temperaturilor maxime va fi de 12 – 13 grade, apoi se va incalzi usor si se vor atinge valori diurne situate intre 14 si 16 grade. Temperaturile nocturne in aceasta perioada nu vor avea variatii importante si se vor incadra, in general, intre -2 si 2 grade.

In cea de-a doua saptamana a intervalului de prognoza regimul termic va fi in crestere, iar la finalul celor doua saptamani se vor atinge temperaturi medii de 22 de grade pe timpul zilei, respectiv de 8 grade noaptea. Precipitatii, predominant sub forma de ploaie, se vor semnala la inceputul intervalului de prognoza, iar spre sfarsitul celei de-a doua saptamani probabilitatea de ploaie va fi din nou in crestere.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1