Afla cum va fi vremea in Maramures in perioada 14 – 27 noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

frig-gerRegimul termic va fi unul oscilant pe durata urmatoarelor doua saptamani, cu o vreme deosebit de rece in majoritatea regiunilor pana pe 17 noiembrie, dar si cu o incalzire semnificativa dupa acea data, cand mediile diurne vor ajunge si la 13 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate valabila pentru perioada 14 – 27 noiembrie, data luni publicitatii, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele zile ale perioadei analizate, vremea va fi cu mult mai rece decat ar fi normal la aceasta data, mediile maximelor termice urmand sa se mentina in apropierea pragului de zero grade Celsius, in timp ce minimele vor fi negative, chiar si sub—7 grade. Ulterior, dupa 17 noiembrie si pana in jurul datei de 22 noiembrie, regimul termic va fi unul de incalzire. Valorile termice vor depasi mediile climatologice specifice perioadei, iar in cele mai calde zile temperaturile maxime medii, pe intreaga regiune, vor ajunge la 11 grade, iar minimele vor urca pana in jur de 3 grade.

Dupa ziua de 22 noiembrie, valorile, atat cele diurne, cat si cele nocturne, vor scadea treptat, in medie, cu pana la 3 grade Celsius. Precipitatiile isi vor face aparitia atat la inceputul intervalului, dar si dupa 20 noiembrie, cand va ploua.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *