Afla cum va fi vremea in Maramures in perioada 21 noiembrie – 4 decembrie

vremea-meteo-termometruValorile termice vor fi, in general, oscilante pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, in timp ce precipitatiile mai insemnate cantitativ isi vor face aparitia in majoritatea regiunilor atat catre sfarsitul lunii noiembrie (28-29), cat si in primele zile din decembrie (2-4), reiese din prognoza de specialitate valabila pentru perioada 21 noiembrie – 4 decembrie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, tendinta regimului termic va fi, in general, de scadere, cu exceptia perioadei 26 — 28 noiembrie cand, in cursul noptilor si al diminetilor, temperatura aerului va creste. Majoritatea valorilor ce urmeaza sa se inregistreze, pe intreg intervalul, se vor mentine peste cele normale in aceasta perioada din an.

In medie, in prima saptamana, vor fi maxime cuprinse intre 9 si 13 grade, respectiv minime intre—1 si 3 grade, iar in saptamana a doua, maxime intre 5 si 8 grade, dar si minime intre—2 si doua grade. Pe parcursul celei de-a doua saptamani, sunt de asteptat precipitatii, cu precadere incepand din 30 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1