Afla cum va fi vremea in Maramures in urmatoarea perioada

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruVremea se va inrautati in urmatoarea saptamana, cand temperaturile vor scadea sub cele normale pentru aceasta perioada si va ploua abundent, urmand ca, din 17 octombrie, temperaturile sa revina la normal, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani, realizate de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani de prognoza, vremea se va mentine rece, chiar deosebit de rece in perioada 11 — 13 octombrie, cand valorile termice diurne vor fi cu aproximativ 7 grade mai scazute decat normele climatologice specifice acestei perioade, astfel incat mediile maximelor vor fi de 10-12 grade. In schimb, temperaturile minime, de 4-6 grade, vor fi apropiate de cele normale.

In cea de-a doua saptamana regimul termic nu se va modifica semnificativ, insa valorile medii diurne, de 13-14 grade, precum si cele nocturne, de 3-5 grade, vor caracteriza o vreme normala din punct de vedere termic pentru a doua decada a lunii octombrie.

Pe 11 si 12 octombrie vor fi ploi abundente pe arii extinse, dar probabilitatea pentru precipitatii, slabe cantitativ, se va mentine ridicata si in restul intervalului de prognoza.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *