septembrie 19, 2021

Afla oferta agentiei Mara International Tour pentru o vacanta de neuitat in Antalya, in 2020. Plecare din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baimarenii si nu numai vor putea pleca in vacanta in Antalya si in 2020 cu avionul de pe Aeroportul International Maramures.

Prima plecare de pe aeroport va fi pe 30 mai, iar doritorii vor putea alege sa mearga in aceasta destinatie pana in 20 septembrie, cand este programata ultima cursa aeriana pe ruta Baia Mare – Antalya. La agentia de turism Mara International Tour Baia Mare, preturile pentru sapte nopti incep de la 450/persoana in camera dubla.

“Prima plecare din Baia Mare o sa fie pe 30 mai, urmatoarea pe 31 si urmatorea pe 11 iunie. Aceste plecari sunt primele plecari de la trei turoperatori. Deci anul asta, pana acum au aparut trei turoperatori.

Unul va opera plecari in fiecare joi, celalalt o sa fie sambata si celalalt duminica. Preturile, de la 450 de euro/persoana loc in camera dubla. Preturile acestea sunt valabile pentru inscrieri pana la sfarsitul lui decembrie, iar la unele hoteluri pana la sfarsitul lui ianuarie.

Inca nu sunt toate ofertele si nici toate hotelurile, pe masura ce apar contractele mai apar, dar cine vrea poate deja sa vina sa-si rezerve, ca preturi sunt. Toate zborurile sunt pe sapte nopti, ca sejur, nu mai lungi. Ultima plecare va fi in 20 septembrie 2020”, a declarat Daniela Grigorescu, directorul agentiei Mara International Tour Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2