Afla prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea va continua sa fie schimbatoare, cu perioade in care temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, dar si cu intervale in care valorile termice vor scadea considerabil, chiar si pana spre zero grade Celsius, in zona Maramuresului, in timp ce precipitatiile isi vor face simtita prezenta dupa 21 februarie, arata prognoza de specialitate, valabila pentru urmatoarele doua saptamani (18 februarie – 3 martie), publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele doua zile din intervalul de prognoza, vremea va fi calda, cu o medie a temperaturilor maxime de 10 – 11 grade, urmand ca spre jumatatea primei saptamani media sa scada spre valori de 6 – 7 grade. Racirea va continua si va fi semnificativa spre finalul saptamanii, cand maximele vor ajunge, in medie, la 0 – 2 grade, in zilele de 23 si 24 februarie.

In a doua saptamana, valorile termice vor fi in general constante si apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, in medie, intre 4 si 6 grade. Media regionala a minimelor va fi cuprinsa, in general, intre -3 si zero grade, cu exceptia noptilor din 23 si 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie in jurul valorii de -8 grade. Vor fi precipitatii slabe in data de 21 februarie, dar local si in 21 – 23 februarie, precum si in perioada 27 februarie – 3 martie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2