Afla programul Teatrului Municipal in perioada 28-30 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1

In acest sfarsit de saptamana, la TMBM sunt programate patru spectacole, apartinand tuturor celor trei sectii. La sectia drama,  joi 28 septembrie de la ora 19.00, la sala studio este programat spectacolul AGAMEMNON de Rodrigo Garcia, regia Bogdan Palie, un spectacol despre consumul excesiv al omului contemporan, care este axat mai mult pe a avea si a acumula decat pe a-si trai viata cu adevarat.

Vineri 29 septembrie, la ora 19.00 are loc la sala mare, cu publicul pe scena, spectacolul BUTOIUL CU PULBERE de Dejan Dukovski, regia Marcel Top, o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei, un loc in care se traieste total, se iubeste intens si se moare ca-n filme.

Saptamana se incheie sambata 30 septembrie cu doua spectacole interactive si pline  de umor. Spectacolul dedicat copiilor, PETRICA SI LUPUL este programat la ora 11.00 la sala Teatrului de Papusi, iar la ora 19.00, la sala mare are loc spectacolul de revista, UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, un spectacol care seduce prin dialoguri surprinzatoare si ironii subtile,  prin interpretarile inspirate ale solistilor vocali si prin valentele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan).

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus la sectiile drama si revista.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2