Aflati in concediu, doi pompieri maramureseni au participat la o operatiune de cautare a unor tineri disparuti in Marea Neagra

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pompierii maramureseni Claudiu Oros si Stelian Pricop, aflati in concediu la mare, au participat in dupa-amiaza zilei de vineri, 30 august, la o operatiune de cautare-salvare a unor tineri dati disparuti in Marea Neagra. Din nefericire, unul dintre tineri a decedat.

„Doi pompieri maramureseni- plt adj.sef Claudiu Oros si plt.adj. Stelian Pricop au participat in aceasta dupa amiaza la o operatiune de cautare-salvare a unor tineri dati disparuti in apele Marii Negre. Claudiu si Stelian sunt salvatori in cadrul Detasamentului de Pompieri Baia Mare.

Aflati in a doua zi de concediu la mare, la Mamaia, se bucurau de soarele torid de august, cand au vazut agitatie pe plaja. Reflexele lor de salvatori au intrat in actiune, iar colegii nostri si-au dat seama ca cineva are nevoie de ajutor.

Cei doi pompieri maramureseni au fost verigi dintr-un lant uman care a „periat” apele din apropierea tarmului, in cautarea a doi tineri dati disparuti in mare.

In scurt timp, Claudiu Oros a vazut un trup in valuri. Impreuna cu Stelian Pricop si inca trei cetateni din lant, au scos tanarul din mare si l-au incredintat unui echipaj SMURD, pentru resuscitare.

Din pacate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Pentru tanarul scos din valuri nu s-a mai putut face nimic. Cei doi pompieri maramureseni, impreuna cu alti doi colegi, au fost si anul trecut protagonistii unei actiuni asemanatoare. Ei au salvat atunci un copil si doua femei din valurile Marii Negre”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a ISU Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2