AFM a aprobat noi dosare de finantare pentru Programele ”Rabla” si ”Rabla Plus”

PNL

Comitetul de avizare din cadrul Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat alte 73 de dosare de finantare pentru Programele “Rabla” si “Rabla Plus” pentru persoanele juridice.

Astfel, potrivit unui comunicat de presa al AFM, transmis vineri AGERPRES, pentru Programul “Rabla” au fost acceptate 15 dosare pentru 36 de autovehicule, iar pentru Programul “Rabla Plus” au fost aprobate 58 de dosare pentru 200 de autovehicule, dintre care 188 de unitati 100% electrice si 12 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate in cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la sectiunile aferente celor doua programe guvernamentale.

In acest context, AFM precizeaza ca persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producatorilor/dealerilor auto validati in Programele “Rabla” si “Rabla Plus”, listele acestora fiind disponibile pe site-ul institutiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de catre persoanele juridice, atat pentru Programul “Rabla”, cat si pentru Programul “Rabla Plus”, se desfasoara pana la data de 30 septembrie 2019.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2