septembrie 27, 2021

Agenda estivala Prodance 2000: seminarii, cursuri, petreceri si… o premiera!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vacanta de vara aduce la scoala de dans Prodance 2000 o agenda de evenimente bogata, asortata cu sezonul estival. Seminarii atractive, petreceri de neuitat, cursuri inedite si o premiera pentru Baia Mare – asa arata programul provocarilor estivale lansate de Prodance 2000.

 Carismaticii Bogdan si Andrada Nistorica (de la BAILArte Dance School din Cluj-Napoca) revin la Prodance 2000 pentru un extraordinar seminar de salsa si kizomba care va avea loc in 30 iunie si 1 iulie. BAILArte Dance School este cotata drept una dintre cele mai apreciate scoli de salsa din Romania. Si tot asa cum clubul clujean promite mereu ”mai mult decat salsa”, asa cum ne-au obisnuit deja, baimareanul Bogdan si gratioasa lui sotie vor oferi celor interesati mult mai mult decat un simplu seminar. Toate notiunile insusite la orele de dans vor putea fi puse in practica la o petrecere memorabila programata pentru seara zilei de 1 iulie.

Luna iulie este cea a cursurilor pentru Prodance 2000. In 3 iulie incep cursurile de dans pentru copii incepatori. Pot participa copii cu varste pornind de la 4 ani. Sunt planificate doua lectii de dans pe saptamana, in cadrul carora vor fi predate notiuni elementare de dans modern, initiere in balet, twist, salsa, country.

Din 4 iulie Prodance 2000 lanseaza cursurile de salsa, bachata si kizomba destinate adultilor. Programul este de doua intalniri pe saptamana. Periodic, notiunile insusite in sala de antrenament vor putea fi puse in practica in cadrul unor petreceri Latino organizate de scoala de dans baimareana pentru a transforma vara intr-o adevarata sarbatoare.

In 5 iulie, Prodance 2000 lanseaza – in premiera in Baia Mare – cursurile de dans pentru seniori (+50 de ani). Nu trebuie sa ai cunostinte de dans pentru a te bucura de timpul petrecut la cursurile propuse de Prodance 2000. Trebuie doar sa ai curiozitatea de a invata ceva nou, bucuria de a te misca si dorinta de a socializa. Iar dansul este forma ideala de a petrece timp de calitate, miscarile de dans fortificand nu numai trupul, ci si psihicul!

Prodance 2000 Baia Mare va doreste tuturor o vara frumoasa, in pasi de dans!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2