Agentia de turism Mara International Tour, oferte accesibile pentru locatii variate in tara si strainatate (VIDEO)

Agentia de turism Mara International Tour Baia Mare are si in aceasta perioada oferte turistice accesibile in diverse locatii din tara si strainatate.

Chiar daca ne apropiem de toamna, cei care doresc sa ajunga pe litoralul romanesc o pot face prin intermediul ofertei “Litoralul pentru voi”, pretul fiind unul atractiv.

“Pentru perioada urmatoare, ce putem oferi noi ca agentie de turism se refera la urmatoarele destinatii: pentru cei interesati de litoralul romanesc, ca in fiecare an, a aparut oferta pentru septembrie si anume Litoralul pentru voi.

Va astetam cu oferte foarte atractive ca pret. Cine doreste sa mearga la noi, la mare, ar trebui sa se grabeasca, pentru ca datorita tichetelor de vacanta lumea doreste sa se duca in concedii si se poate doar in Romania si atunci cererea este foarte mare, locurile sunt destul de greu de gasit”, a spus Daniela Georgescu, reprezentant Mara International Tour.

Nu lipsesc nici ofertele balneo in statiunile din tara.

“Daca cineva este interesat de balneo si nu de litoralul romanesc, cum se termina sezonul, incepand cu 15 septembrie asteptam pe cei interesati de decada balneara sau saptamana de refacere in statiunile balneo din Romania.

Si pentru acestea trebuie sa va hotarati din timp, pentru inceput de septembrie sau chiar imediat dupa 15 septembrie nu prea mai sunt locuri.

Pentru cei care doresc o destinatie calda, mai indepartata de Romania, in viitorul apropiat, Egiptul este pregatit, sunt curse in continuare cu zbor din Cluj si avem ofertele pana in ianuarie, deci cei interesati sa-si petreaca si Revelionul, Sarbatorile de Iarna, sunt invitati, sa fie siguri ca gasesc locuri”, a mai precizat Daniela Georgescu.

Potrivit reprezentantilor Mara International Tour, pentru perioada octombrie – martie sunt valabile si oferte pentru destinatii exotice, la un pret accesibil.

O alta destinatie pe care turistii interesati o pot alege este Dubaiul. Detalii in video de mai jos.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1