Agentia Mara International Tour, reduceri importante la Targul de turism din Gold Plaza

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

bodrum 4Agentia de Turism – Mara International Tour Baia Mare a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Targul de turism, editia de vara 2016, care s-a desfasurat in mall-ul Gold Plaza.

Reprezentantii agentiei au precizat ca cele mai importante reduceri din cadrul targului au fost cele la transportul cu avionul si autocarul, cat si cele care au vizat unele circuite.

“La pachetele cu avionul si autocarul au fost reduceri de 50%. La avion 50% din taxele de aeroport si la autocar 50% din contravaloarea transportului. Au fost mai reduceri in suma fixa, unii operatori au dat reduceri in functie de hotel, de cate stele a avut. Au fost cateva circuite cu plecare din Baia Mare care au avut reduceri de 10% in total, transport cu cazare. Sejururile cu autocare in Grecia, plecare din Baia Mare, au avut 10% reducere pe perioada targului.

In general, pachetele cu avionul au fost pe insulele grecesti si Turcia, zona Antalya, Kusadasi, Bodrum. Cel mai mare interes a fost duminica, au venit si din alte orase, nu numai din Baia Mare”, a spus Daniela Grigorescu, director agentie Mara International Tour.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *