Agresiune la Borsa: Barbat lovit cu o sticla de bere in zona capului

Vineri seara la ora 23.32, politistii din Borsa au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 despre faptul ca, in locul numit “Podul Cislei” din localitate, are loc o agresiune.

La fata locului a fost identificat un barbat de 39 de ani care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, se manifesta agresiv si avea asupra sa un topor. Barbatul a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre alte trei persoane care i-au pulverizat spray iritant lacrimogen in zona fetei si l-au lovit cu o sticla de la bere in zona capului, potrivit IPJ Maramures.

Politistii au identificat doua din cele trei persoane, respectiv doi borseni de 27 si 40 de ani, fiind efectuate cercetari si pentru identificarea celui de-al treilea barbat implicat. Victima a fost transportata la spital si a ramas internata sub supraveghere medicala.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea oridinii si linistii publice. In functie de constatarea medico-legala se va face incadrarea juridica a faptei, urmand a se lua masuri legale fata de toti paticipantii la eveniment.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1