Agrostar: Ciobanii reiau protestele daca Legea vanatorii nu va fi modificata pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

protest-ciobani-jandarmiCiobanii vor relua protestele in Capitala daca Legea vanatorii nu va fi modificata pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016, chiar daca zilele trecute „s-a facut un mic pas in rezolvarea situatiei”, a anuntat, luni, Federatia Agrostar, intr-un comunicat remis AGERPRES.

„Protocolul incheiat intre Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor si Federatia Agrostar in vederea modificarii Legii 407/2006 modificata si completata, prin Ordonanta de Urgenta, in urma protestului crescatorilor de ovine si caprine, nu rezolva toate carentele legii.

Prin urmare, consideram ca s-a facut un mic pas in rezolvarea situatiei, dar asteptam cu interes ‘constituirea grupului de lucru’, convenita prin Protocol, pentru a putea trece la modificarea legii, grup de lucru care inca nu s-a constituit. Daca pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016 legea nu va fi modificata, crescatorii de ovine si caprine afiliati la Agrostar sunt hotarati sa reia protestele’, a declarat secretarul general al Federatiei Agrostar, Horatiu Raicu.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2