AJF Maramures: Tabara de selectie de la Tarlungeni a fost amanata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 23 iunie – 1 iulie, Federatia Romana de Fotbal trebuia sa organizeze la Tarlungeni o tabara de selectie pentru copii nascuti in 2003. Aceasta actiune la care urmau sa participe 160 de juniori romani (inclusiv cinci copii din Maramures) a fost amanata pentru perioada 26 iulie – 5 august.

Din motive obiective, tabara de selectie pentru copii nascuti in 2003 care ar fi trebuit sa aiba loc la finalul lunii iunie a fost amanata pentru perioada 26 iulie – 5 august. Pentru ca pe lista celor convocati figurau si 25 de juniori legitimati la cluburi din strainatate, FRF a hotarat ca acestia sa fie testati conform calendarului initial, la Centrul National de Fotbal de la Buftea.

Pentru tabara din Tarlungeni au fost convocati si cinci copii din Maramures. Este vorba despre Ionut Pop (mijlocas central) si Vlad Bicuschi (atacant) de la Plimob Sighetu Marmatiei, respectiv despre Paul Coza (mijlocas central), Florin Balha (mijlocas ofensiv) si Bogdan Jeler (atacant) de la ASF Kiss Baia Mare.

In 26 iulie este planificata sosirea jucatorilor. Zilele de 27-29 iulie sunt dedicate primelor actiuni de selectie, coordonate de Ion Geolgau – manager departament Scouting in cadrul FRF.

In 30 iulie incepe selectia finala, pentru care vor fi retinuti doar jucatorii care ar putea face parte din selectionata nationala la categoria de varsta Under 14. Aceasta parte va fi coordonata de Vasii Adrian – antrenorul reprezentativei U14.

Jucatorii trebuie sa aiba asupra lor adeverinta medicala si echipament complet de joc.

La aceasta actiune va fi prezent si Emil Kemenes – referent zonal din partea FRF pentru Maramures.

Informatii furnizate de AJF MM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *